Hd2 Hd6 Hd4 Hd3 Hd5 Hd7

Verslag HOG Rally Benelux 2019

HOG  Rally Benelux 2019!
 
Beste leden:
 
50 jaar Rock Chapter Amersfoort + HOG Benelux Rally => WOODSTOCK in Garderen!! (30 mei-2 juni 2019)
Lekker op de motor, we hadden er zin in. Het was donderdag al begonnen; wij konden pas vrijdagavond na het werk weg. Maar toen we er waren… wat een feest!
Bij de poort al, maar eerst moest een paar kilometer verderop ons tentje op. Om half 11 door de beveiliging en stapten we zo de Sixties binnen!
Geweldig, stoere “Harleys" ineens Happy Hippie. Iedereen liep met hoofdbandjes, peace-kettingen, bloemen, franjes, overal blije kleuren.
Maar bovenal: muziek. Woodstock coverbands, goeie. Deze zomer is HET festival aller tijden alweer 52 jaar geleden. Pracht thema!
Het was druk. Meer dan duizend Harley-liefhebbers, tot zelfs uit Noorwegen en Amerika. Van ons eigen Chapter hadden we met 10 leden en 4 oud-leden een leuke vertegenwoordiging.
Tussen het groen bij het West Cord Hotel shops, eettentjes, barretjes, een bluescafé, loungeruimte en natuurlijk de grote tent waar we meteen in de sfeer zaten met "Lets Zeppelin", top!!
Het werd laat en vrolijk. Toen kruipdoor, sluipdoor naar ons tentje op camping "De Reebok". Jos had een kortere route bedacht, dwars over een akker, stukje veld, door bosjes (bramen!), over een hekje, paar schrikdraadjes. Pikkedonker, dus die ene val in dat greppeltje viel eigenlijk best mee, hoewel, eerst ook al een valmomentje over het schrikdraadje.... Brave camping, alles prima verzorgd, goed geslapen. Fijn want de volgende ochtend hadden we al vroeg in het dorp afgesproken om een rit te gaan maken. Een klein clubje, we zagen het niet zo zitten, dat in de door het HOG georganiseerde groepen van 50 te doen. Leve de Garmin. Het weer perfect, Jos en Johan reden afwisselend de 157 km. voor en het was echt prachtig. Wat een mooie omgeving! Ook leuk langs al dat water.
En toen werd het alweer avond! Weer feest! Helemaal uit ons dak gegaan bij de Bootleg Doors. Geklonken, gelachen, gedanst en uiteindelijk een naproostje bij de bluesband.
Jaja, voor de vierde keer dat hele gedoe over de akker (toch slim bedacht van Jos)….. niet gevallen, heerlijk geslapen.
Ook zondag zon, warm, heel warm. We besloten de Harley-optocht naar de dealer in Amersfoort niet te volgen, maar gebakken eieren te gaan eten bij "De Bonte Koe". Als leuke toegift kregen we onze eigen optocht naast het terras: veel prachtige Harleys, ook op weg naar huis.
Met een lekker gevoel terug richting Middelburg, mmm… nog even happy chillen op het strand.
Onze eerste HOG-Rally: absoluut geslaagd!
Iedereen erg bedankt en graag tot de Equinoxerit op 21 juni!
 
 
Groetjes,
Jos & Marina