Hd6 Hd5 Hd7 Hd2 Hd4 Hd3

Artikelen

Verslag Equinox avondtit 12 juni

Beste Harley-vrienden!

Wat een fantastisch gezicht! 25 Harleys over Zuid-Bevelandse dijkjes in de avondzon.
Dinsdag 21 juni was het namelijk Equinox, langste dag, overgang van lente naar zomer. Samen met 10 leden van Chapter Breda ging de rit van de Meeuw naar de Westkaap om daar met zonsondergang op de komende zomer te proosten. Ook op 2 nieuwe leden van het Delta Chapter : Corné Potappel en Rinus Vegt, WELKOM!
19.30 uur vertrek, nog even spannend: het Breda Chapter was met fikse buien vertrokken! Ook op Beveland waren de paden tussen de zwarte bessenstruiken nog drassig van heel veel regen. Een beetje fris, maar het was droog, een heerlijke avond voor een rit.
Jos Maarkusse reed ons voor op een werkelijk prachtige rit door de Zak. Oostdijk, Yerseke, Krabbendijke, Kattendijke, Nisse, slingerdeslanger door de mooie dorpjes over HEEL veel dijkjes. In de avondzon kon Eversdijk zo in de Efteling, het was bijna een sprookje.
De zon achter de drijvende dokken en kranen in Vlissingen-Oost...wow! Door Arnemuiden, randje Middelburg en natuurlijk lekker macho langs de altijd volle terrassen in Domburg! (effe beetje extra broembroem, blijft leuk). Laatste stukje over de zeedijk in de ondergaande zon, keurig op tijd bij de Westkaap. Veel oh's, ah's en nog meer foto's! Een heerlijk drankje van onze sponsor Motoport, waarvoor dank! Dan nog even de groepsfoto, lachen, groepsfoto, keep on smiling, ook altijd leuk!
We hebben ervan genoten, een fijne avond, Jos bedankt!
De datum voor de terug-uitnodiging van het Breda Chapter zal binnenkort bekend worden gemaakt! De lat ligt hoog, ze hebben beloofd hun best te doen voor een even mooie rit.