Hd4 Hd2 Hd7 Hd5 Hd6 Hd3

Artikelen

Verslag eerste RideOut

Beste Chapterleden!

Het eerste ritje van het nieuwe Harley seizoen is alweer gereden!
Afgelopen zaterdag hebben we verzameld bij Motoport Goes, tijdens  de Harley Open House.
Na de lekkere koffie met Harley-cake werd buiten tegen 11.00 uur het welkomstpraatje gehouden.
Hierbij mochten we kennismaken met ons nieuwe lid Freek Sikkema, welkom, fijn dat je lid bent geworden!

Jammer dat je het geluid van startende Harleys niet zo makkelijk in woorden kunt uitdrukken! Vroem, broem, prrompom.... klonk het verwachtingsvol en we gingen van start.
De ride-out werd een leuk rondje van ca. 75 km door de Zak- en het middengedeelte van Zuid-Beveland, uitgezet door Hetty (voorrijdster) en Addie (wegzetster) . De route voerde ons over smalle dijken en kronkelende binnenwegen. Zo heb ik pittoresk kleine dorpen en gehuchtjes voor het eerst gezien: o.a. Eversdijk, Schore en Vlake.  Hier en daar hadden we aardig bekijks, het zal ook een gaaf gezicht geweest zijn, met 17 Harleys achter elkaar. Het was volop genieten en volgens mij voelden
we dat allemaal zo. Onderweg nog een paar prachtige grote bomen vol in de bloesem gezien, volgens Marina magnolia's.

Het was een beetje bewolkt, maar gelukkig droog. Toch nog behoorlijk fris, ca. 2 uur op de Harley en zonder plaspauze. Toen we om 1 uur terug bij Motoport waren, moesten er eerst een paar direct het toilet bezoeken :-)). Daarna kon pas de bekende groepsfoto gemaakt worden.  Els en volgens mij ook Petra: bedankt voor de leuke foto's, een goede impressie!

Tot slot weer naar de Harley-stand, waar werden opgewacht met de 2e ronde koffie. Goed om elkaar weer eens te zien en bij te praten. We kunnen terugkijken op een geslaagde eerste rit! Hetty en Addie, goed gedaan!
Hopelijk tot de volgende keer op zondag 24 april met weer enthousiaste deelname!