Hd4 Hd7 Hd5 Hd3 Hd2 Hd6

Artikelen

HOG Benelux Rally 2014 Larochette

Benelux Rally Larochette 2014.

Vrijdag 06-06-2014

Vanmorgen om  07.45 zaten Jan en ik op de motor richting Kapelle om Femke op te halen die gezellig mee ging naar de Benelux Rally.

Zo gezegd zo gedaan om 08.45 gingen we op weg naar Hoogerheide waar de rest zou verzamelen. We waren met 10 motoren en 13 personen.

 

Danny en suzan, Johan en Jolanda, Jan en Petra, Femke, Toine, Hetty, Martin, Kees, Monique en  Addie.

Het eerste stuk gingen we over de snelweg met Danny en Suzan op kop.

Onze eerste stop was al net voorbij Antwerpen omdat Martin Problemen kreeg met zijn Bike. Na wat gesleutel konden we weer op weg naar Larochette.

Onze tweede stop was in Hotton voor een koffie stop. We kregen te horen dat de koffie werd aangeboden door het Chapter, onze dank daarvoor.

Daarna gingen we binnendoor weer verder, voor de lunch stopten we in Hoei, leuk stadje.

Na de lunch reden we over de binnen wegen naar de volgende tank stop. Daarna stopten we nog een keer net over de grens met Luxemburg.

Gelukkig waren we in Luxemburg, dat was fijn omdat de wegen hier toch iets beter begaanbaar zijn dan in België.

Om even 17.45 kwamen we aan op de Rally plaats in Larochette. We hebben eerst onze rallypack opgehaald en daarna de sleutel van onze caravan. Bij de caravan hebben we onze tassen afgeladen om zo snel andere kleren aan te trekken, pfff wat was het warm.

Nadat we waren opgefrist en omgekleed gingen we op weg naar het feest terrein om te kijken of ze nog iets te eten hadden voor ons.

Daar ontmoeten we Rob, Peter, Ed, Diana en Marc, ook waren Krijn, Suzan, Mauro, Ellen, Kees en Anja aanwezig op de rally.

De eerste avond was de band al aan het spelen, geen idee meer hoe die heette maar het was beregezellig en we hebben gedanst tot we niet meer konden.

Om 23.00 uur ben ik naar de caravan gegaan. Hetty en Femke waren al eerder gegaan dus Jan heeft even meegelopen naar de caravan, de lieverd.

Na middernacht heb ik niets meer waargenomen, toen was ik diep in dromenland.

 

Zaterdag 07-06-2014

Om 08.00 uur waren we uit ons bedje omdat we om 10.00 uur zouden verzamelen voor de LOH ride-out.

Dus eerst even onszelf opknappen en hop naar het ontbijt die weer goed verzorgd was door de organisatie.

Daarna terug naar de caravan om ons om te kleden en de motoren klaar te zetten voor vertrek.

Om half elf vertrokken wij lady`s, voor onze toer door het mooie landschap van Luxemburg.

De mannen gingen een half uur later weg.

Zo gezegd zo gedaan.

Tot ongeveer 10km van de start, daar ging het ineens even mis.

We reden stapvoets een weg in, daar er aan de ene kant een huis stond en aan de andere kant een gat in de weg zat moest ik iets van mijn pad af om de bocht goed door te komen.

Net na de bocht kwam er met hoge snelheid een dikke vette Audi op me af zodat ik vol in mijn remmen moest.

Gelukkig hebben we elkaar niet geraakt maar door de kracht van het remmen en doordat de weg slecht was en afliep vielen Femke en ik toch om. Meer was het ook niet gelukkig.

Na wat gepraat te hebben met de bestuurder van de auto zijn Femke en ik terug gegaan naar de Rally Side, omdat mijn meisje de schrik goed in haar lijf had en ik een dikke knie waar snel een ijszak op moest. Achteraf viel het allemaal reuze mee.

Het viel zelf zo mee dat we die avond heerlijk hebben gedanst op de muziek van PRB Experience, een geweldige meiden band uit Nederland.

Dus heerlijk uit mijn dak gegaan met mijn vriendjes en vriendinnetjes van het DCH.

En toen was het tijd om ons bedje weer op te zoeken.

Zondag 08-06-201

Er weer op tijd uit voor het ontbijt en weer net zo goed als de dag ervoor.

Na het ontbijt hadden Femke en ik besloten om niet mee te rijden met de groep en lekker het zwembad in te duiken.

Tot onze verbazing was ook Addie niet meegegaan en hebben we lekker met zijn drietjes baantjes gezwommen heerlijk was dat, en trouwens ook goed voor mijn knie.

Om 17.00 uur kwamen Jan ,Kees en Hetty ook weer terug bij het huisje.

Na dat iedereen zich had opgeknapt gingen we weer op weg naar het feest terrein om voor de innerlijke mens te zorgen en een biertje natuurlijk.

Maar niet te veel omdat we de dag erna al weer vertrokken naar huis. Het weekend was weer snel voorbij maar was er wel blij dat we weer op huis aan gingen. Ondanks dat het gezellig was vond ik het weekend zelf een dag te lang.

Om 22.30 gingen Femke en ik naar de caravan om ons bedje in te gaan, zelf heb ik die avond mijn tassen zo goed als kon al ingepakt.

En toen hop mijn mandje in.

 

Maandag 09-06-2014

Onze ingebouwde wekker ging af om 08.00 uur, we knapten ons op en gingen op weg naar het feest terrein voor ons laatste ontbijtje in Luxemburg.

Om 10.00 uur verzamelden we bij de uitgang van de camping, we hadden met Ed afgesproken dat hij ons via de snelste weg naar huis zou rijden.

De voorspelling van het weer was niet best, maar op een paar kleine buitjes na zijn we droog thuis gekomen.

Na dat we eerst Femke hadden thuis gebracht, waren we moe maar voldaan om 15.00uur thuis.

Dank je DCH leden die aanwezig waren op de H.O.G. Benelux Rally, het was weer een feest.

Petra