Welkom bij Delta Chapter Holland!

Welkom op de website van het Delta Chapter Holland. Wij zijn onderdeel van de Harley Owners Groep. Indien u een reactie wilt achterlaten, kunt u dit doen in het gastenboek en vergeet vooral niet onze sponsors te bezoeken!

Harley Owners Group

Wij zijn onderdeel van de Harley Owners Groep. Dit betekend dat wij als vereniging ook mee mogen doen aan de HOG evenementen.

Je dient als lid van onze vereniging ook lid te worden van de HOG als u via ons aan deze evenementen wilt meedoen. Naast de vele evenementen zijn er extra voordelen van een HOG lidmaatschap.

U kunt via de afbeelding hiernaast naar de officiële website van de HOG, waar ze de voordelen netjes op een rijtje hebben gezet.

Evenementen Delta Chapter Holland

Sponsoren

Bij MotoPort Goes vind je zo’n beetje alles dat er op twee wielen te krijgen is. Doorgaans staan er rond de 150 nieuwe en 100 gebruikte motoren in de showroom te blinken. Uiteraard zijn die occasions altijd tiptop in orde: kwaliteit is immers een van de vele sterke punten van MotoPort Goes!

Havelaar & van Stolk is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van Harley-Davidson motoren en biedt u daarom een uitstekende verzekering tegen een scherpe premie. ​