Hd6 Hd4 Hd2 Hd5 Hd7 Hd3

Ontstaan Chapter

Het startschot om tot de oprichting van een Chapter te komen is gegeven op zaterdag 12 april 2003. Op dat moment zijn wij met 8 mensen bij elkaar gekomen, genietend van de gastvrijheid van MotoPort Goes , om de stand van zaken te bespreken en te overleggen hoe de route voor het verder gaan er uit zou moeten zien.

Lees meer...

Lid worden

Wilt u lid worden van Delta Chapter Holland? Download dan hieronder het inschrijfformulier en stuur dit op naar:

Postadres: Delta Chapter Holland
Steigerdijk 1
3257LP Ooltgensplaat

Download het inschrijfformulier

 

Lees meer...

Privacyverklaring

H.O.G. CHAPTER ON LINE PRIVACYVERKLARING

Persoonlijke privacy en informatiebeveiliging zijn een gemeenschappelijke zorg voor de H.O.G., zijn leden en de bezoekers van de Delta Chapter Holland website. Deze verklaring beschrijft het internetbeleid en de maatregelen voor de beveiliging van persoonlijke privacy en informatie van de H.O.G.

Lees meer...

Event Disclaimer

Hoewel het Delta Chapter Holland aangesloten is bij de H.O.G., blijft het een aparte, onafhankelijke rechtspersoon die verantwoordelijk is voor zijn eigen handelingen.

Alle leden van de Harley Owners Group en hun gast(en) nemen vrijwillig en voor eigen risico deel aan de H.O.G. en aan de activiteiten van het Delta Chapter Holland.

Lees meer...

Safety rules

Hieronder kun je de regels downloaden voor het veilig rijden in een groep. Iedereen die meerijdt met een georganiseerde rit moet deze informatie weten.

Download de Safety rules

Namens de Safety officer