Hd2 Hd5 Hd7 Hd6 Hd3 Hd4

Sponsorrit Noordkaap Bas

 

Noordkaap, op de weg terug.

 

Het leven is grillig. Hieronder een bijzonder verhaal: beetje triest, maar vooral prachtig. Graag jullie aandacht en support!

 

Bas Mieras, onze vriend en Delta Chapter-Harleyman van het eerste uur (2004) heeft in zijn leven één grote passie: lange motorreizen maken. Hij is op zijn Harley o.a. op veel plaatsen in Amerika, Pakistan en Iran geweest en heeft  mooie verhalen te vertellen. Wat een avonturen heeft die man beleefd! Een deel ervan vind je terug op onze site, http://www.delta-chapter-holland.nl

 

Na een geweldige trip door Alaska (2013) wist hij zeker dat hij terug in Europa absoluut een vergelijkbare reis naar de Noordkaap wilde gaan maken. Helaas, diverse omstandigheden en een gebroken bekken hielden dat tegen; de lange reizen moesten tijdelijk de kast in.

 

In 2016 was hij er eindelijk klaar voor, tot volkomen  onverwacht alvleesklierkanker werd geconstateerd. Na een operatie en chemo herstelde Bas wonderbaarlijk en werd zijn droom opnieuw haalbaar: in 2017 (intussen 74 jaar): Op naar de Noordkaap!

 

Het leven kan hard zijn. Bas heeft onlangs te horen gekregen dat hij prostaatkanker heeft. Verder onderzoek zal status en mogelijke behandeling moeten uitwijzen: meer duidelijkheid pas in augustus. Bas heeft besloten dat hij “wel of geen kanker” nu toch zijn droom gaat waarmaken. Eind juni stapt hij op zijn Harley en vertrekt positief en vol goede moed naar de Noordkaap. 9000 kilometer, zo’n 300 km. per dag. Met wat rust-/reservedagen zal hij tegen 20 augustus terug zijn.

 

We wensen Bas een prachtreis met veel noorderlicht! Eenmaal terug genezing en opnieuw een leven vol avontuurlijke motorreizen!

 

 

Bas zal een blog bijhouden telkens als hij een internetcafé tegenkomt (heeft nog een ‘ouwe’ telefoon).

Verder wil hij deze reis graag gebruiken om geld in te zamelen voor baanbrekend alvleesklierkankeronderzoek. Hij vraagt jullie een sponsorbijdrage te storten op de site Support Casper van dr. Casper van Eijck [https://www.supportcasper.nl] (doneren).

Persoonlijk vindt hij het fijn onderweg via het Gastenboek van het Delta Chapter jullie steun en reacties te lezen [http://www.delta-chapter-holland.nl] (Gastenboek).

 

Maak er wat van Bas, en vooral: geniet!! Wij gaan je steunen!

Jos en Marina

 

En natuurlijk alle leden van het Delta Chapter.